Xenioo: Omnichannel Conversational Platform

LINK Mobility Xenioo: Omnichannel Conversational Platform
author
Edee Carey2022-02-14

I denne artikkelen vil vi utforske hvordan Xenioo styrker samtalemeldinger gjennom sin omnikanal-tilnærming, potensialet til AI for å levere en personlig kundereise i tillegg til flere fordeler for kundene, og de største fordelene ved å bruke chatbots for bedrifter.

Omnichannel Conversational Platform

Xenioos plattform har en omnikanal-tilnærming, som når på tvers av kanaler for å levere en jevn Chatbot-opplevelse. Dette er på grunn av avanserte funksjoner, inkludert:

  • Samtaleoverlevering. For det første vet enhver god chatbot når det er tid for å overlevere chatter til en live-operatør. Xenioo gjør dette så sømløst som mulig, slik at de menneskelige operatørene dine enkelt kan dykke rett inn og ta over samtalen i for eksempel WhatsApp, direkte på kundens mobiltelefon.

  • Støtte og veiledning. Det kan være vanskelig å holde kundeservice på topp døgnet rundt, men Xenioos innebygde tilsynsfunksjoner løser dette. Xenioo gjør det utrolig enkelt å sikre konsekvent god chatbot-støtte dag ut, dag inn.

  • AI-teknologi. Chatbots fungerer bedre når de kan forstå naturlig språk. Xenioo chatbots utnytter kunstig intelligens-teknologi, inkludert naturlig språkbehandling (NLP) for å tolke maskinskrevne inndata. Det viktigste er at dette gir en langt bedre chatbot-opplevelse sammenlignet med stive menyer og strukturer.

  • Kringkastingsfunksjoner. Nå et målrettet publikum direkte på telefonene deres takket være Xenioos kringkastingsadferd. Send for eksempel de siste nyhetene og tilbudene rett til kundens foretrukne kanal.

Hvordan kan Chatbots gjøre en forskjell?

På tvers av mobilmeldinger bruker bedrifter programvare ofte referert til som "bots" som lar kunder samhandle med dem via meldinger. Derfor har det blitt standard for roboter å supplere en menneskelig kundeservicerepresentant, og fremme tydelig, innfødt kommunikasjon som representerer virksomheten.

I næringslivet i dag er det en økende forventning om at bedrifter alltid skal være lett tilgjengelige for å håndtere kundestøtte. Fremfor alt er chatboter det som gjør dette til en realitet, men fordelene for kundene stopper ikke der. Andre fordeler er:

  • Omnichannel: Automatiser kundeinteraksjoner i stor skala samtidig som du gir autentiske, personlige kundeopplevelser.

  • Konsistens: Kunder får et gjennomgående høyt servicenivå gjennom innfødte interaksjoner ved hjelp av chatbots, som har blitt manuelt trent eller digitalt trent til å svare autentisk.

  • Rask responstid: Kunder får 24/7 support, som gir raske svar på innkommende spørsmål, varsler, leveringstider og oppdateringer etter utsjekking.

  • Personalisering: Kunder mottar tilpassede produkttilbud og anbefalinger ved å utnytte kraften til AI-teknologi.

  • 24/7: Vi har allerede nevnt tilgjengelighet, men sier det igjen. Når kunder føler seg hørt døgnet rundt, er det mer sannsynlig at de kommer tilbake.

De viktigste fordelene ved å bruke Chatbots:

Chatbots er kraftige verktøy for å skape positive kunderelasjoner mens de driver virksomhetsvekst. Derfor, ved å integrere chatbots, kan bedrifter oppnå markedsføringsmål, drive salg og forbedre kundeservicen.

Fordelene inkluderer:

  • Økt engasjement: Engasjement får et løft fra chatbots, på grunn av den personlige kundereisen, sanntidssvar og en-til-en-samtaler de tilbyr. Det som er nøkkelen til å drive dette engasjementet er å opprettholde en naturlig tone og holde interaksjonen klar og enkel.

  • Forbedre generering av potensielle salg: Bots er ganske avanserte og svært effektive til å engasjere kunder med personlig tilpassede meldinger gjennom hele reisen. For å oppsummere kan bedriften din bruke chatbots for generering av potensielle kunder for å veilede dem i å ta raske beslutninger.

  • Gi en sømløs kundereise: Chatbots er effektive for å hjelpe bedrifter med å levere en jevn kundereise. Ved å lage de riktige skriptene for chatbots og tilby et engasjert svar på spørsmålene deres, kan bedrifter se kundene gjennom til kjøp. Dessuten hjelper interaktivt innhold, rabattkoder og kampanjetilbud kundene med å finne verdi i markedsføringen også.

  • Forbedre generering av potensielle salg: Det er enkelt å starte en samtale med en chatbot, noe som gjør generering av potensielle salg mye enklere. På samme måte vil bedrifter vanligvis dele et telefonnummer eller en klikk for å chatte-funksjon via nettannonser. Etter det åpnes et nytt chattevindu umiddelbart. Når samtalen starter, vil bedriften også motta kundens navn og telefonnummer. Dette gir mulighet for personlig kommunikasjon som ser at fremmede konverterer til kunder.

  • Reduser kostnadene: Uten unntak er Chatbots også gode til å drive effektivitet og kostnadsbesparelser. I tillegg frigjør investeringen i chatbots ressurser som ellers er allokert til kundestøtte og bidrar til å drive bunnlinjen.

Bedrifter kan høste fordelene av vår samtaleplattform og begynne å få mest mulig ut av chatboter for kundestøtte, kundeinnsikt, generering av potensielle salg og mer.

Nysgjerrig på Xenioo? Kontakt oss i dag!